Pred našo člansko ekipo je predzadanja tekma v jesenskem delu sezone Prve Lige Telekom Slovenije. Črno-beli se bodo jutri ob 13. uri na Fazaneriji pomerili s Celjem. Mura bo tekmo odigrala brez Nika Lorbka, ki bo tekmo izpustil zaradi kartonov in Luke Bobičanca, ki se ubada s poškodbo stopala.

 

Na drugi strani bomo v dresu Celja na Fazaneriji ponovno videli Jureta Travnerja, ki je v preteklosti bil pomembne član Mure in Mitjo Lotriča, ki je prve resne nogometne tekme odigral v Murinem dresu.

 

Še danes si lahko vstopnice za obračun zagotovite po predprodajnih cenah. Še zmeraj so na voljo paketi vstopnic za zadnji jesenski tekmi Mure na Fazaneriji proti Celju in Triglavu ( glavna tribuna 16 EUR, ostale tribune 12 EUR, otroška vstopnica 6 EUR, stojišča 8 EUR.).

 

Posamične vstopnice so v predprodaji na voljo po standardnih cenah: glavna tribuna 10 EUR, ostale tribune 8 EUR, otroška vstopnica 4 EUR, stojišča 5 EUR). Na dan tekme bodo vstopnice dražje (glavna tribuna 11 EUR, ostale tribune 9 EUR, otroška vstopnica 5 EUR, stojišča 6 EUR). Stadion se na dan tekme odpre ob 11:45 uri. Takrat se bo tudi pričela prodaja vstopnic na stadionu.

 

Predprodaja na stadionu danes poteka med 10. in 15. uro. Seveda si vstopnice lahko zagotovite tudi preko spletne prodaje: https://www.mojekarte.si/si/ponudnik/448/drustvo-nogometna-sola-mura.html

 

Ker na stadionu Fazanerija še zmeraj potekajo gradbena dela – reflektorji, Vas prosimo, da se teh delov ob ogledu tekme izogibate. Vstop na severno tribuno bo mogoče le po poti okrog igrišča z umetno travo. Naprošamo Vas še za kulturno in športno navijanje. Ob vstopu na stadion upoštevajte navodila varnostnikov.

 

Obveščamo Vas, da trenutno zbiramo tudi naročila za klubske zimske jakne (primer na sliki spodaj). Na končni različici bo dodan še vezen grb Mure. Cena jakne je 80 EUR. Pomerjanje bo možno danes med 10. in 15. uro v baru na stadionu in v nedeljo pred, med in po tekmi s Celjem pri šanku. Naročila se zbirajo do nedelje pri šanku na stadionu, ob naročilu je potrebno poravnati polovico cene 40 EUR. Dobava v roku 7 dni.

 

Značke novice