Danes je NŠ Mura na Fazaneriji igrala prvo prijateljsko tekmo pred sezono 2017/2018. Tekma proti Dinamu Zagreb je potekala za zaprtimi vrati. Mura je tekmo pričela v naslednji postavi: Matej Andrejč (vratar), Žiga Kous, Aleksander Bošković, Kevin Toth, Klemen Pucko, Ivo Kuzma, Nik Lorbek, Žan Karničnik, Darko Atanasov, Luka Bobičanec in Amadej Maroša.

 

Zagrebčani so že v svoji prvi resnejši priložnosti v 7. minuti prišli do zadetka. Strelec za 0:1 je bil Junior Fernandes. Sledil je pritisk Dinama in v 18. minuti je na 0:2 povišal Armin Hodžić. Po 22. minutah je Dinamo vodil že s 3:0, po obrambi Andrejča se je žoga od Pucka nesrečno odbila v gol. Do konca prvega polčasa je Mura nudila boljši odpor in prišla do treh udarcev iz kota. Prvi polčas se je končal z vodstvom Dinama 0:3.

 

V drugem polčasu so igrali še Tilen Šafarič (vratar), Antonio Dodlek, Alan Hočevar, Sašo Celec, Tilen Nemec, Nino Kouter, Amadej Legen, Arpad Vaš in Rok Sirk. Na začetku drugega polčasa smo lahko spremljali dokaj enakovredno tekmo. V 66. minuti pa je za vodstvo Dinama z 0:4 po podaji iz kota zabil Rahmani. Do konca prijateljskega srečanja si ekipi nista priigrali resnejših priložnosti.

 

NŠ Mura 0:4 (0:3) GNK Dinamo

 

 Na preizkušnji pri Muri so trenutno Aleksandar Bošković, Dean Šafarić in Alan Hočevar

Značke novice