Prva tekma četrtfinala Pokala Slovenije med Celjem in Muro bo odigrana v torek, 17. oktobra 2017 ob 17.15 uri v Celju na Areni Z'dežele. Za vse, ki bi si radi prvo tekmo v Celju ogledali v živo imamo nekaj informacij.

 

Organizirani navijači Mure (BG) bodo nameščeni na južni nepokriti tribuni v sektorju J. Vstop bo mogoč na vhodu številka 5, kjer bo možno tudi kupiti navijaške vstopnice. Na drugih prodajnih mestih navijaških vstopnic ne bo možno kupiti. Cena navijaških vstopnic je 3€, plačajo jih tudi ženske. Na navijaško tribuno bo onemogočen vstop otrokom mlajšim od 14. let.

 

Ostali navijači Mure lahko vstopnice kupite na prodajnem mestu v bližini vhoda številka 1. Na prodajnem okencu bo napis: »PRODAJNO MESTO ZA GOSTUJOČE GLEDALCE«. Vstop na tribuno za naše gledalce bo pri vhodu številka 3 pokrite vzhodne tribune. Cena vstopnic za gledalce je 5€. Otroci do starosti 14 let imajo prost vstop, a morajo imeti spremstvo odrasle osebe, ki ima veljavno vstopnico.

 

Tisti, ki pa se ne boste napotili v Celje si boste lahko tekmo ogledali v neposrednem televizijskem prenosu preko RTV SLO 2.

Značke novice