Mura je včeraj odigrala že tretjo pripravljalno tekmo pred pričetkom 2. SNL. Muraši so včeraj gostovali pri Odrancih, kjer so brez večjih težav ugnali domačega tretjeligaša.

 

Mura je tekmo pričela v postavi: Andrejč (vratar), Dodlek, Banjac, Celec, Pucko, Kozar, Lorbek, Kous, Vaš, Žigert in Maroša. Banjac in Žigert sta novinca, ki sta trenutno na preizkušnji.

 

Mura je povedla v 20. minuti, ko je po podaji s kota do žoge v kazenskem prostoru prišel Saša Celec, ki je brez težav žogo po tleh poslal v nebranjen del gola. Vodstvo so Muraši povišali v 33. minuti, ko je iz bližine zadel Amadej Maroša. Le dve minuti kasneje je zadel še Žiga Kous in postavil izid polčasa 0:3.

 

Priložnost za igro so v drugem polčasu dobili še: Šafarić (vratar), Kouter, Sirk, Karničnik, Bobičanec, Kuzma, Karas, Toth, Atanasov, Kisilak in Bošković. Tudi v drugem polčasu je Mura prevladovala in zabila še dva zadetka. V 67. minuti je s strelom v daljši vratarjev kot zadel Rok Sirk. Končni izid tekme je nekaj minut pred koncem z izvrstno izvedenim prostim strelom postavil Luka Bobičanec.

 

Odranci : Mura 0:5 (0:3)

Strelci za Muro: Saša Celec, Amadej Maroša, Žiga Kous, Rok Sirk in Luka Bobičanec

Značke novice