Muraše v nedeljo, 13. avgusta 2017 ob 17.30 uri proti Radomljam čaka prvi domači obračun v 2. SNL. Naši fantje so krstni nastop v Ravnah na Koroškem prestali z odliko in zabeležili gostujočo zmago z 1:4. Ne samo, da je Mura osvojila prve tri točke v prvenstvu, ampak je ekipa dobila prvo potrditev dobrega dela v pripravljalnem obdobju. Za zmago Mure so zadeli Alen Kozar 2x, Luka Bobičanec in Rok Sirk.

 

Radomlje so v prvem krogu na domačem igrišču iztržile neodločen izid 1:1 proti moštvu iz Sežane. Edini zadetek za tokratne goste črno-belih je v izdihljajih srečanja zabil Anel Hajrić, ki v Radomljah nastopa kot posojen igralec Maribora. Radomlje so sicer v prejšnji sezoni nastopale v prvoligaški konkurenci, kjer pa si niso uspeli zagotoviti obstanka in bodo tako v tej sezoni spet igrale v 2. SNL.

 

Obračun z Radomljami bo za naše fante prvi pravi pokazatelj kam realno sodi naša ekipa. Muraši ne skrivajo, da bodo proti Radomljam krenili na zmago kot je potrdil tudi kapetan Mure, Alen Kozar: »Naš cilj je nova zmaga, tega ne skrivamo, vendar se zavedamo, da so Radomljani čvrst nasprotni in imajo že precej izkušenj, saj gre za klub, ki je lani igral v prvoligaški konkurenci. Videli bomo, kje smo.«

 

Pri črno-belih trenutno večjih težav s poškodbami ni. V ritem treningov se je vrnil tudi Nino Kouter, ki je imel v prejšnjih tednih nekaj težav. Ante Šimundža pa še zmeraj ne bo mogel računati na Dejana Kurbusa, ki trenira po posebnem programu.

 

Obračun z Radomljami se bo na Fazaneriji pričel v nedeljo, 13. avgusta 2017 ob 17.30 uri.

 

Vabljeni!

Značke novice