Pred našo člansko ekipo je že druga domača tekma v spomladanskem delu sezone v Prvi Ligi Telekom Slovenije. Muraši bodo gostili Krško, ki je črno-belim na prvem obračunu tekoče sezone na Fazaneriji prizadejalo prvi domači poraz z 0:1. Edini zadetek je iz prostega strela zabil Marco Da Silva.

 

Tudi drugo medsebojno tekmo v tekoči sezoni so dobili Krčani, ki so na domačem terenu slavili z 2:0. Za naše fante sta bila usodna avtogol Špira Peričića in še enkrat več Marco Da Silva, ki je tudi v Krškem zadel iz prostega strela.

 

Na obeh tekmah s Krškim je črno-bele spremljalo obilo smole, saj so naši fantje zapravili nekaj zelo lepih priložnosti, ampak na obeh tekmah skupaj niso uspeli zabiti gola v pravo mrežo. Prepričani smo lahko, da motivacije tokrat ne bo manjkalo in se bodo črno-beli poskušali odkupiti za dva poraza s Krškim ter ničlo v Velenju.

 

Vse skupaj bo seveda precej lažje tudi s podporo številnih navijačev na tribunah Fazanerije. Vabimo Vas, da se nam pridružite na Fazaneriji in z navijanjem pomagate Muri do pozitivnega rezultata.

 

Vstopnice po standardnih cenah 10 EUR za glavno tribuno in 8 EUR za ostale tribune so že v prodaji. Stojišča na žalost še niso na voljo. Vstopnice lahko v baru na stadionu kupite vsak dan med 14. in 18. uro. Vstopnice si seveda lahko zagotovite tudi preko spletne prodaje na: https://www.mojekarte.si/si/ns-mura-nk-krsko/vstopnice-1108343.html

 

Vabljeni!

Značke novice