Pred nami je že 23. krog drugoligaškega tekmovanja. Črno-beli bodo gostovali v Vipolžah, kjer se bodo pomerili z domačo ekipo NK Brda. Domačini so v zadnjih krogih nanizali kar štiri zaporedne zmage. Varovanci Tončija Žlogarja so v zadnjih krogih premagali Bravo, Krko, Tabor in nazadnje v sredo še Dob z visokih 0:4. S temi zmagami so si Brici že skoraj zagotovili obstanek v ligi in bodo lahko tudi tekmo proti Muri odigrali zelo sproščeno.

 

Črno-beli so se v prejšnjem krogu kar namučili na domači tekmi z Brežicami, ki jo je v zaključku tekme v korist Mure odločili Matic Maruško. Že 11. gola sezone pa sta se razveselila Amadej Maroša in Rok Sirk. Na žalost je na zadnji tekmi četrti rumeni karton v sezoni prejel Nino Kouter, ki bo moral tekmo v Vipolžah izpustiti. S poškodbo kolena se ubada še Klemen Pucko, ki bo tekmo prav tako izpustil. Po odsotnosti v prejšnjem krogu pa bo tokrat ponovno v kadru črno belih Luka Bobičanec.

 

Tekmeca sta se sicer pomerila že jeseni. S 4:0 so bili na domači Fazaneriji boljši naši fantje. Za črno-bele so zadeli Luka Bobičanec, Alen Kozar, Žan Karničnik in Sebastjan Šlak.

 

Tekma med Brdi in Muro bo odigrana v nedeljo, 15. aprila 2018 ob 16.30 uri v Vipolžah.

Značke novice