Predstavljamo vam prvi paket okrepitev pred novo tekmovalno sezono 2017/18, ko se bo naša članska ekipa merila v 2. SNL. 

 

Nino Kouter (roj. 19. 12. 1993) je kariero pričel pri Tišini. Že leta 2005 se je preselil k Muri, kjer je ostal do leta 2013. V tem času pri Muri je igral v večini mlajših selekcij. Za člansko ekipo pa je zbral tudi 36 prvoligaških nastopov. Sledil je prestop v Zavrč, kjer je odigral še 2 prvoligaški tekmi, potem pa je sledil prestop v Veržej, kjer je ostal tri sezone in se uveljavil kot eden boljših vezistov v 2. SNL. Pred prejšnjo sezono je sledila selitev v sosednjo Avstrijo, kjer je igral v dresu Bad Radkersburga. Sedaj pa se vrača k črno belim.

 

 

Rok Sirk (roj. 10. 09. 1993) je napadalec, ki k Muri prihaja iz NK Maribor. V prejšnji sezoni je nastopal v B ekipi prvoligaša iz Maribora v 3. SNL Sever, kjer je zabil 20 zadetkov in bil drugi strelec ekipe. V mlajših selekcijah je igral pri Mariboru in Dravogradu. Zabeležil je tudi več nastopov v mlajših reprezentančnih selekcijah. K Muri se seli kot prost igralec, saj mu je z NK Maribor potekla pogodba.  

 

Novincema izrekamo dobrodošlico!

 

Znana sta tudi že dva odhoda. Murine vrsta sta zapustila Aleš Ajlec in Rok Zorko. Zahvaljujemo se jima za njun doprinos v  prejšnji sezoni in veliko sreče v prihodnje!

 

Do nekaj sprememb je prišlo tudi v delovanju NŠ. Za strateški razvoj in delovanje NŠ bo skrbel strokovni sodelavec uprave Matjaž Jakopič. Novi vodja NŠ (selekcij U14 – U19) je postal nekdanji nogometaš črno belih Darjan Slavic, ki bo kot trener vodil tudi našo kadetsko ekipo. Za organizacijo selekcij do U13 bo skrbel Sandi Bauer.

 

Naslednja novinca v vrstah Mure vam bomo predstavili že jutri…

 

Značke novice