Jutri ob 16. uri nas na Fazaneriji čaka izjemno zanimiv obračun med Muro in ljubljansko Olimpijo. Prišli smo do zadnjega dneva predprodaje vstopnic za obračun med Muro in Olimpijo. Na voljo je le še okrog 400 sedišč (predvsem sektor A na jugu in severna tribuna). Svetujemo vam, da si vstopnice za obračun zagotovite še danes po standardni ceni (otroci 4€, stojišča 5€, ostale tribune 8€ in glavna tribuna 10€). Na dan tekme (jutri) bodo namreč cene vstopnic višje (otroci 6€, stojišča 8€, ostale tribune 11€ in glavna tribuna 13€). Predprodaja bo danes (sobota) v baru potekala med 9. in 16. uro. Seveda si lahko vstopnice zagotovite tudi preko spletne prodaje: https://www.mojekarte.si/si/ns-mura-nk-olimpija/vstopnice-1108336.html

 

Naprošamo vas, da se ob ogledu tekme držite sedežnega reda in upoštevate navodila rediteljev in varnostnikov. Razlagova ulica bo zaprta za promet. Obiskovalcem bodo za parkiranje na voljo javne površine v okolici zdravstvenega doma in kopališča. Invalidi za vstop na stadion uporabite službeni vhod, kjer bo prisoten varnostnik.

 

Opozarjamo vas še, da na določenih delih stadiona potekajo gradbena dela - reflektorji. Prosimo, da se teh delov izogibate. Prav zaradi gradbenih del bo vstop na severno tribuno mogoče le po poti okrog igrišča za umetno travo.

 

Vabljeni!

Značke novice