Črno-beli so danes odigrali še šesto pripravljalno tekmo. Za zaprtimi vrati v Fazaneriji so se naši fantje pomerili s hrvaškim prvoligašem NK Rudeš. V dokaj izenačeni tekmi so si Muraši pripravili precej več priložnosti in na koncu po preobratu zasluženo slavili. Gostje so edino pravo priložnost v 34. minuti izkoristili in povedli z 0:1. Zadetek je padel po podaji s kota. Muraši so izenačili le minuto kasneje, ko je odlično podajo Luke Bobičanca v gol pospravil Amadej Maroša. Polčas se je končal z neodločenim izidoma 1:1.

 

Mura je tekmo pričela v postavi: Šafarić (vratar), Kous, Bošković, Kurbus, Šturm, Kozar, Maruško, Šušnjara, Kouter, Bobičanec in Maroša.

 

Takoj na začetku drugega polčasa je Mura povedla z 2:1. Po lepi podaji Luke Šušnjare in prepuščeni žogi Amadeja Maroše je lepo zadel Nino Kouter. V nadaljevanju tekme so pri Muri priložnost za igro dobili še Nik Lorbek, Tomi Horvat, Rok Sirk in Klemen Pucko, ki je vstopil povsem ob koncu tekme. Tekma se je končala z zmago Mure in lepo popotnico proti prvi prvenstveni tekmi. Še pred tem pa v torek ob 18. uri črno-bele v Ljutomeru čaka še zadnja pripravljalna tekma proti domačemu tretjeligašu.

 

Posnetek tekme:

 

Značke novice