Za nami je že 11. krog v 2. SNL s katerim smo vstopili v drugo tretjino prvenstva. Mura je v 11. krogu gostovala v Ljubljani, kjer se je pomerila z domačim Bravom. Muraši so tekmo dobili z 0:3. Črno-beli so že v 11. minuti prišli v vodstvo, ko je po lepi kombinaciji zadel kapetan Mure Alen Kozar. Domačini so svojo usodo praktično zapečatili že v 38. minuti, ko je po nespametni potezi rdeči karton prejel David Frelih. Prvi polčas se je končal z minimalnim vodstvom Mure 0:1.

 

V drugem polčasu pa so črno-beli izkoristili igralca več in dosegli še dva zadetka. Najprej je po lepi podaji Luke Bobičanca domačega vratarja v 62. minuti premagal Žiga Kous. Le minuto kasneje pa je s pravim projektilom domačo mrežo s približno 30. metrov razparal Luka Bobičanec in tako že postavil končni izid.

 

Mura je z novo zmago utrdila vodstvo na prvenstveni lestvici 2. SNL. Že v torek pa naše fante čaka nov zanimiv dvoboj, saj se bodo v okviru Pokala Slovenije odpravili v Celje, kjer bodo odigrali prvo četrtfinalno tekmo pokalnega tekmovanja.

 

Bravo : Mura 0:3 (0:1)

Strelci za Muro: Alen Kozar, Žiga Kous in Luka Bobičanec.

 

Posnetek tekme: 

 

Značke novice