Muraši se tudi na tekmi z Beltinci niso izkazali. Po dobrem začetku in pritisku proti vratom Beltincev so si naši fantje v obrambi privoščili nerazumljivo napako in gostom ponudili idealno priložnost za gol. Brez večjih težav je priložnost izkoristil Jernej Tkalec in goste popeljal v vodstvo z 0:1. Muraši so odgovorili že v naslednji minuti, ko je izid na 1:1 poravnal Amadej Maroša, ki se je odlično znašel v kazenskem prostoru gostov. Do konca prvega polčasa še dve lepi priložnosti Mure, ki pa sta ostali neizkoriščeni.

 

V drugem polčasu smo spremljali slabo igro z veliko napakami na obeh straneh. Gosti so poskusili z nekaj poskusi iz razdalje, ki pa so večinoma leteli daleč mimo vrat. Mura je tudi v drugem polčasu prišla do dveh izjemnih priložnosti. Prvič je po lepi podaji Klemna Pucka nekoliko mimo vrat meril Amadej Maroša. Čisto ob koncu tekme se je v idealni priložnosti znašel Rok Zorko, ki pa je nastreljal le gostujočega vratarja. Ostalo je pri 1:1 in novem razočaranju Murinih navijačev. Tekmo si je sicer ogledalo blizu 1000 gledalcev.

 

Po tekmi je odstop ponudil trener Mure Zlatko Gabor. Odločitev vodstva o morebitni zamenjavi na trenerski klopi še ni znana.

 

NŠ Mura : Lušt Beltinci 1:1 (1:1)

Strelec za Muro: Amadej Maroša.

 

Povzetek tekme:

 

Značke novice