Muraše je v Turnišču pričakala izjemno dobro pripravljena travnata površina, ki je našim fantom ponudila idealne pogoje za kombinatorno igro. To so Muraši tudi s pridom izkoristili in zabeležili visoko zmago.

 

V prve pol ure igre smo videli več lepih priložnosti Mure, ki pa so ostale neizkoriščene. V 32. minuti pa so Muraši le povedli. Z lepim strelom z 20 metrov se je s prvencem v članski ekipi Mure izkazal Amadej Legen. 4. minute kasneje je vodstvo Mure povišal Darko Atanasov. V 41. minuti je izid polčasa 0:3 postavil Mihael Karas, ki je izkoristil veliko napako domačega vratarja.

 

Statistični podatki s tekme

 

V drugem polčasu smo videli nadaljevanje prevlade Mure. V 48. minuti je za vodstvo Mure z 0:4 zadel Alen Kozar. Po prekršku nad Leonom Šerugo je Mura v 69. minuti prišla do 11-metrovke. Uspešno jo je izvedel Alen Kozar. V 74. minuti je še drugič na tekmi zadel Mihael Karas. Podobno je v 78. minuti uspelo tudi Darku Atansovu. V 82. minuti se je novega zadetka razveselili še Jan Šuša. V 92. minuti pa je končni izidi 0:9 postavil Mihael Karas.

 

Na koncu zaslužena zmaga Mure, ki je prevladovala celotno tekmo in domačinom ni dopustila pravzaprav nobenih omembe vrednih priložnosti za dosego zadetka.    

 

Turnišče : Mura 0:9 (0:3)

Strelci za Muro: Mihael Karas 3x, Alen Kozar 2x, Darko Atanasov 2x, Amadej Legen, Jan Šuša.

Značke novice