Mura je danes v Celju odigrala prvo četrtfinalno tekmo v Pokalu Slovenije. Črno-beli so naleteli na razigrane domačine, ki so brez težav dobili prvo tekmo. Pravzaprav je domačim vse šlo kot po maslu. Praktično vsak strel na vrata Mure je končal v golu. Na drugi strani pa Mura ni uspela zabiti zadetka. Prvi zadetek je padel v 22. minuti, ko je prvič na tekmi zadel Luka Šušnjara. Le minuto kasneje je bilo že 2:0. Po podaji iz kota je zadel Filip Dangubić. Prvi polčas se je končal z vodstvom Celja z 2:0.

 

V drugem polčasu enak razplet. V razmaku treh minut je Mura prejela še dva zadetka. V 47. minuti je najprej z glavo zadel Luka Šušnjara. V 50. minuti pa je končni izid tekme postavil Filip Dangubić, ki je izkoristil napako Mure. Pri Muri je najlepšo priložnost zapravil Žan Karničnik, ki se je sam znašel pred domačim vratarjem, ampak ni uspel zadeti.

 

Prva tekma se je tako končala z visoko zmago Celja 4:0. Sledi pa še povratna tekma, ki bo v torek, 24. oktobra 2017 ob 14. uri odigrana na Fazaneriji.

 

Posnetek tekme:

 

Značke novice