Do prve domače tekme v Prvi Ligi Telekom Slovenije nas loči le še nekaj dni. Nova sezona pa prinaša tudi nekaj sprememb, ki bodo vplivale na obiskovalce nogometnih tekem na Fazanerij. Prva pomembna novost je prodaja vstopnic tudi preko spletne prodaje. Po novem več ne bo proste izbire sedežev, ampak si boste sedež izbrali že ob nakupu vstopnice. Novo razdelitev stadiona po sektorjih lahko vidite na sliki.

 

Spletni nakup vstopnic za tekmo Mura : Triglav 

 

Predprodaja vstopnic za obračun med Muro in Triglavom bo seveda potekala tudi pri baru na stadionu Fazanerija vsak dan med 14. in 18. uro. Na dan tekme bo vstopnice možno kupiti le na prodajnem mestu na južni strani stadiona.

 

Tisti, ki boste kupili vstopnice za severno tribuno, boste do tribune prišli preko vhoda pri baru na južni strani stadiona in potem za glavno tribuno proti severni tribuni. Vstop na severni strani ne bo mogoč. Do severne tribune ne bo možno priti po vzhodni strani preko stojišč, ker bodo tam postavljene nove varovalne ograje za gostujoče navijače. Sektor za gostujoče organizirane navijače je prestavljen bolj proti sredini igrišča, ker je bilo potrebno poskrbeti za večji razmak med domačimi in gostujočimi organiziranimi navijači.

 

Vstop za navijaško skupino Black Gringos bo mogoče le na severni strani stadiona pri vhodu na njihov sektor iz strani Ledave. Dostop do vhoda je mogoče po poti za igriščem z umetno travo. Sektor za organizirane domače navijače je povečan in bo po novem brez sedežev.

 

Novost je tudi, da boste po novem lahko do bara na dan tekme prišli le z vstopnico. Kontrola bo namreč potekala že na robu parkirišča, kjer bodo nameščene prenosne ograje. Novinarji si morajo za vstop na stadion urediti akreditacijo direktno pri organizatorju tekmovanja – NZS.

 

Tisti, ki ste kupili sezonske vstopnice pred 14. julijem jih boste lahko dvignili pri baru od četrka (19. julija 2018) od 15. ure naprej.

Značke novice