Članska ekipa Mure v nedeljo pričenja z misijo 2. SNL. Cilj pred novo sezono v 3. SNL Vzhod je prvo mesto v ligi in napredovanje v 2. SNL. 

 

Prvi nasprotnik Mure bo črno-bela ekipa z Goričkega. Naši fantje so v prejšnji sezoni dobili obe medsebojni tekmi. Pred novo sezono sta obe ekipi doživeli precej sprememb. Tekma med Muro in Gradom bo odigrana v nedeljo, 21. 8. 2016 ob 17.30 uri na Fazaneriji.

 

Pred tekmo smo pri športnem direktorju Mure Mitji Mörcu preverili kakšno je vzdušje v ekipi in kaj pričakujejo od nedeljske tekme.

 

Mitja Mörec: »Vzdušje je odlično, fantje komaj čakajo na začetek prvenstva. Mi bomo šli tekmo po tekmo in seveda vsako tekmo bomo poskušali zmagati. Proti Gradu ne bo lahko. Imajo dokaj novo, mlado ekipo, ki se bo borila do zadnjih atomov moči. Zavedamo se, da nas čaka težka tekma in da moramo dati vse od sebe. Zelo pomembno je, kako bomo startali v prvenstvo.«

 

V novo sezono bo Mura krenila z naslednjim kadrom:

 

Aleš Luk (vratar), Domen Zver (vratar), Aleš Kalamar, Klemen Pucko, Niko Kisilak, Saša Celec, Alen Kozar, David Tomažič Šeruga, Mihael Karas, Darko Atanasov, Jan Šuša, Ivo Kuzma, Kevin Poredoš, Tilen Nemec, Amadej Maroša, Borut Lukač, Amadej Legen, Niki Slana, Tim Kolar, Luka Šalamun, Arpad Vaš in Kevin Toth

 

Zaradi poškodb bodo na nedeljski tekmi zagotovo manjkali: Aleš Kalamar, Kevin Poredoš in Luka Šalamun. Med to trojico je najbližje povratku Luka Šalamun, ki bo predvidoma za nastop pripravljen okrog 3. prvenstvenega kroga. Ostali igralci s poškodbami nimajo težav in bodo v nedeljo na voljo trenerju Francu Fridlu.

 

Cena vstopnic tudi v tej sezoni ostaja 5€. Za otroke do 12 leta je vstop prost. Še zmeraj pa lahko kupite letne vstopnice. Več na: http://nsmura.si/article/4/8/2016/prodaja-letnih-vstopnic

 

Tisti, ki ste že naročil letno vstopnico, boste le to lahko prevzeli na pokalni tekmi 31. 8. 2016 (Slatina) ali na prvenstveni tekmi 3. 9. 2016 (Čarda). Na tekmo z Gradom pridite s potrdilom o plačilu letne vstopnice. Na žalost je pri izdelavi kartic prišlo do zamude in le te do nedelje še ne bodo pripravljene.

 

Vabljeni!

 

Značke novice