Naša članska ekipa je danes v Bakovcih odigrala še zadnjo pripravljalno tekmo pred pričetkom spomladanskega dela prvenstva v Prvi Ligi Telekom Slovenije. Črno-beli so tekmo pričeli v postavi: Obradović (vratar), Rebernik, Bošković, Maruško, Šturm, Kouter, Lorbek, Karničnik, Ćerimagić, Bobičanec in Maroša. Mura je na začetku tekme zapravila kar nekaj lepih priložnosti. V 17. minuti so naši fantje le uspeli povesti, ko je iz bližine žogo v gol porinil Žan Karničnik. V 34. minuti je vodstvo z lepim strelom v daljši vratarjev kot povišal Armin Ćerimagić. V 38. minuti je še drugič na tekmi zadel Žan Karničnik. V 42. minuti je z lepim strelom z glavo končno zabil tudi Amadej Maroša, ki je pred tem zapravil nekaj priložnosti. V 45. minuti je izid polčasa 5:0 je postavil Aleksandar Bošković, ki je uspešno streljal z glavo po podaji Luke Bobičanca iz kota.

 

V nadaljevanju so v igro vstopili še: Šafarić (vratar), Kous, Peričić, Pucko, Kozar, Šporn, Horvat, Šušnjara in Sirk. V 49. minuti je vodstvo Mure na 6:0 s strelom po tleh povišal Tomi Horvat. V 54. minuti je po podaji Žige Kousa z glavo za 7:0 zadel Luka Šušnjara. V 58. minuti še drugič zadeva Luka Šušnjara. V 61. minuti se je med strelce vpisal tudi Rok Sirk, ki je vodstvo Mure povišal na 9:0. V 62. minuti še tretjič med strelci Luka Šušnjara. V 65. minuti še 11 zadetek Mure. Strelec Rok Sirk. V 79. minuti je s strelom iz razdalje lepo zadel kapetan Mure Alen Kozar. V 87. minuti še en zadetek Luke Šušnjare za končnih 13:0.

 

Mura : Dobrovce 13:0 (5:0)

Strelci za Muro: Luka Šušnjara 4x, Žan Karničnik 2x, Rok Sirk 2x, Armin Ćerimagić, Amadej Maroša, Aleksandar Bošković, Tomi Horvat in Alen Kozar.

 

Posnetek tekme:

 

Značke novice