Danes lahko uradno potrdimo, da bosta v prihodnji sezoni v dresu Mure igrala tudi krilni napadalec Luka Bobičanec in vezist Nik Lorbek.

 

Luka Bobičanec (roj. 23. 04. 1993) je krilni napadalec, ki smo ga navijači črno belih spoznali v sezoni 2015/16, ko je v dresu Nafte 1903 uspešno nastopal v 3. SNL VZHOD. V spomladanskem delu omenjene sezone je uspel zabiti 13 zadetkov na 12 tekmah. V zadnji sezoni je igral pri domačem NK Polet-u iz Svetega Martina na Muri. Igral je še pri avstrijskih nižjeligaših in Čakovcu ter Medžimurju.

 

Nik Lorbek (roj. 17. 04. 1996) je vezist, ki prihaja iz Maribora. V zadnjih sezonah je nastopal za B ekipo mariborskega prvoligaša. Skupno je v zadnjih 3 sezona za B ekipo Maribora v 3. SNL SEVER odigral 70 tekem in dosegel tudi 16 zadetkov. Mlajše selekcije je preigral pri NK Maribor. Zbral je tudi 41 nastopov v slovenskih mlajših reprezentančnih selekcijah.  

  

Dobrodošla!

 

V zadnjih dneh je prišlo tudi do nekaj sprememb na strani odhodov. Pri Muri več ne bodo igrali: David Tomažič Šeruga, Mitja Rešek in David Lonzarić. Hvala jim za doprinos v prejšnji sezoni in srečno v prihodnje.

Značke novice