Danes se je Mura na domači Fazaneriji pomerila z B ekipo Anzhija. Gostje so tekmo na koncu dobili z 1:3. Podobno kot na prejšnji tekmi na Madžarskem so si Muraši takoj na začetku tekme privoščili veliko napako in prejeli zadetek. Gostje so povedli že v 5. minuti iz praktično prvega strela na tekmi. V 38. minuti je Mura uspela izenačiti po rutiniranem zadetku Nikija Slane, ki se je sam znašel pred gostujočim vratarjem. Le minuto kasneje pa spet napaka  v Murini obrambi po podaji iz kota in žoga je končala v golu.

 

V drugem polčasu precej premešana postava in številne zapravljene priložnosti Mure. Čisto ob koncu tekme pa je prišla kazen za neučinkovitost v napadu s še enim zadetkom gostov. Na tekmi se je zelo izkazal gostujoči vratar, ki je v drugem polčasu nanizal nekaj neverjetnih obramb.

 

Pri Muri je danes v konici napada igral Gideon Binfor iz Gane, ki se trenutno nahaja na preizkušnji. O njegovem statusu bo več znanega v prihodnjih dneh.
 

1. Polčas: Zver (vratar), Pucko, Celec, Kisilak, Kalamar, Legen, Šuša, Kozar, Slana, Kolar in Gideon.

2. Polčas: Zver (vratar), Atanasov, Celec, Kisilak, Kalamar (Kovač), Kozar (Kuzma), Vaš, Tomažič Šeruga, Maroša, Kolar (Karas), Gideon (Knaus).

 

Mura : Anzhi B 1:3 (1:2)
Strelec za Muro: Niki Slana.

Značke novice