Predsednik NŠ Mura Robert Kuzmič in predsednik uprave Pomgrada Iztok Polanič sta podpisala sponzorsko pogodbo za nasledni dve nogometni sezoni, s čimer Pomgrad postaja pomemben sponzor murskosoboškega prvoligaša.

 

»S sobotno domačo tekmo 1. kola Prve lige Telekom Slovenije, se v Mursko Soboto, po petih letih,  vrača prva slovenska nogometna liga. Murska Sobota in Pomurje si zagotovo zaslužita nogometnega prvoligaša. V veliko veselje nam je, da je naše delo v NŠ Mura prepoznalo in vanj verjame tudi lokalno gospodarstvo. Uspešna domača podjetja se vključujejo v naš projekt in s svojim prispevkom pomagajo pri uresničevanju zadane vizije društva. Še enkrat bi se prav posebej zahvalil podjetju Pomgrad za podporo našemu klubu.,« je po podpisu sponzorske pogodbe povedal predsednik NŠ Mura Robert Kuzmič.

 

Iztok Polanič, predsednik uprave Pomgrada je ob podpisu pogodbe povedal: »Družba Pomgrad je vseskozi tesno vpeta v lokalno okolje, ne zgolj kot zanesljiv delodajalec več kot 800 zaposlenim, temveč tudi kot družbeno odgovorno podjetje, ki del svojih sredstev namenja lokalnim kulturnim, športnim ter tudi humanitarnim organizacijam. V skladu z našo dosedanjo vizijo podpiramo pozitivne zgodbe v tistih okoljih, v katerih delujemo.«

Značke novice