Na Fazaneriji je včeraj zrasla nova tribuna za 600 gledalcev, ki bo tu ostala za prihodnji dve domači tekmi z NK Maribor.

 

Vodstvo kluba se je za ta korak odločilo, ker se vstopnice za prihajajoča dvoboja z Mariborom odlično prodajajo in je pričakovati, da bosta tekmi povsem razprodani. Že včeraj je bilo za pokalni obračun med Muro in Mariborom prodanih več kot pol razpoložljivih vstopnic. Prodaja vstopnic po standardnih cenah (glavna tribuna 10 EUR, ostale tribune 8 EUR in otroške vstopnice 4 EUR) se v baru na stadionu nadaljuje tudi danes med 10. in 15 uro. Jutri je bar zaprt. Na velikonočni ponedeljek pa bo bar obratoval med 15. in 18. uro.

 

V predprodaji so že tudi vstopnice za naslednji domači prvenstveni tekmi: Maribor v nedeljo, 28. aprila 2018 ob 16 uri in Rudar Velenje v nedeljo, 5. maja 2019 ob 14.30 uri. Posamične vstopnice so za vse tekme na voljo po standardnih cenah: glavna tribuna 10 EUR, ostale tribune 8 EUR in otroške vstopnice 4 EUR. Na dan tekme bodo vstopnice dražje: glavna tribuna 12 EUR, ostale tribune 10 EUR in otroške vstopnice 5 EUR.

 

Smo pa za vas pripravili paket 2x Maribor + Rudar, kjer si lahko vstopnice za tri tekme zagotovite po nižjih cenah. Ob nakupu obeh vstopnic za tekmi z Mariborom, boste namreč vstopnico za tekmo z Rudarjem iz Velenja dobili po polovični ceni. Cene paketov: glavna tribuna 25 EUR, ostale tribune 20 EUR in otroške vstopnice 10 EUR.

 

Vstopnice lahko kupite tudi preko spletne prodaje: https://www.mojekarte.si/si/ponudnik/448/drustvo-nogometna-sola-mura.html

 

Napolnimo Fazanerijo in ponesimo Muro v finale Pokala Slovenije!

Značke novice