Letošnji nogometni tabor NŠ Mura bo postregel z velikim številom novosti. Prva velika novost je že sam termin, saj smo se odločili, da tabor premaknemo v mesec julij. Prejšnja leta je tabor potekal avgusta, ko je že veliko igralcev in klubov začelo s trenažnim procesom pred novo sezono.

 

Z novim terminom bodo tudi igralci ostalih klubov dobili priložnost, da  preizkusijo nogometni utrip na Fazaneriji. Vsi okoliški igralci bodo na ta način dobili tudi priložnost, da pokažejo svoje nogometno znanje in potencial ter dobili morebitno priložnost, da se preizkusijo v črno-belem dresu in tako še bolj napredujejo.

 

Tokrat bomo posebno pozornost namenili tudi vratarjem. Predvsem bomo tistim najmlajšim približali nekatere skrivnosti treninga vratarjev in na zabaven način razvijali motorične sposobnosti zgornjega dela telesa, ki se jih pri treningu nogometa pogosto zanemarja. Preko različnih aktivnosti bomo tudi poskušali najti kakšnega novega vratarja, ki bi kazal potencial, da bi lahko v prihodnosti postal vrhunski čuvaj mreže.

 

Poleg motoričnih sposobnosti zgornjega dela telesa pa bomo skozi celoten teden prav posebej razvijali tudi pravilno delo nog v smislu atletske abecede in šole teka s strokovnjaki na tem področju.

 

Celoten program in še veliko novosti bomo razkrili v naslednjih dnevih in tednih. Vsega pa ne moremo izdati, saj si želimo, da otroci na taboru doživijo tudi kakšno presenečenje. Se vidimo na Fazaneriji od 9. do 13. julija.

 

IZPLNITE PRIJAVNICO IN SE NAM PRIDRUŽITE

 

Za dodatne informacije smo vam na voljo na:
info@nsmura.si (elektronski naslov),
www.nsmura.si uradna spletna stran),
Marko Pintarič, telefon 041 511 133,

Značke novice