Naša selekcija U15 v tej sezoni nastopa v 1. SNL U15 vzhod. Po lanskem privajanju na višji nivo tekmovanja je letošnja sezona že precej lažja. Rezultati so ostali na podobni ravni kot v prejšnji sezoni, saj naši fantje po dobri polovici sezone zasedajo 7 mesto na prvenstveni lestvici.

 

Črno-beli so jeseni odigrali kar 16 tekem, od tega so dobili 6 tekem, 3 so se končale brez zmagovalca, na 7 tekmah pa so naši fantje igrišče zapuščali sklonjenih glav. Muraši so zabili 32 zadetkov, prejeli pa 29 zadetkov in tako jesen sklenili s pozitivno gol razliko +3. Najboljši strelec moštva je z 10 zadetki Jan Bruno Kralj. Sledi mu Alen Novak, ki je bil uspešen 7x, Tio Cipot je zadel 6x, Domen Bočkor 3x, Niko Lesjak 2x, po 1 zadetek pa so dosegli še Niko Graj, David Graj in Luka Bernard.

 

Na vseh 16 tekmah so zaigrali Jan Bruno Kralj, Alen Novak, Tio Cipot in Domen Bočkor. Skupno je v jesenskem delu sezone v selekciji U15 nastop zabeležilo 30 različnih igralcev. Večina igralcev je letnika 2003 in 2004. Najmlajši igralec, ki je zabeležil uradni nastop v prvi ligi je Niko Graj (2005).

Značke novice