Člansko moštvo Mure se je včeraj ob 10:30 uri odpravilo na pot iz Murske Sobote do turške Antalye. Najprej so se fantje z avtobusom odpravili so Dunaja, od tam naprej pa z letalom v Antalyo. Na turških tleh je letalo pristalo okrog 21. ure po lokalnem času (2 uri razlike napram slovenskemu času). Z letališča se je posadka Mure odpravila v bližnji hotelski kompleks Kremlin Palace, kjer bodo fantje prebivali do sobote, 3. marca 2018.

 

Na priprave je odpotovalo 25 igralcev. Štirje vratarji (Dean Šafarić, Kristjan Matošević, Niko Serec,  Dušan Gyergyek) in 21 igralcev (Klemen Pucko, Žiga Kous, Antonio Dodlek, Dejan Kurbus, Zvonimir Žiger, Aleksandar Bošković, Saša Celec, Borut Lukač, Nik Lorbek, Nino Kouter, Matic Maruško, Arpad Vaš, Alen Kozar, Luka Bobičanec, Filip Perčić, Amadej Maroša, Rok Sirk, Luka Sočič, Sebastjan Šlak, Žan Karničnik in Luka Šušnjara).

 

Danes ob 10. uri po lokalnem času je moštvo že opravilo prvi trening na dobro pripravljenem trening igrišču z naravno travo. Del treninga sta ločeno po posebnem programu opravila Žiga Kous in Antonio Dodlek, ki se vračata po poškodbi. Dnevno bodo črno-beli opravili po dva treninga. Prva pripravljalna tekma pa naše fante čaka v soboto, 24. februarja 2018. 

Značke novice