Pa je tako daleč. Prva Liga Telekom Slovenije je spet tu! Muraši se za začetek spomladanskega dela sezone odpravljajo na najbližje in verjetno najbolj zanimivo gostovanje v Maribor. Tekma, kot verjetno že večina ve, bo odigrana jutri (sobota), 23. februarja ob 17. uri na stadionu Ljudski vrt v Mariboru.

 

Že nekaj časa je jasno, da bodo imeli črno-beli v Mariboru bučno podporo s tribun. Na tekmo se namreč odpravlja več kot 2000 navijačev Mure. Med drugim se bo proti Mariboru v konvoju odpravilo kar osem avtobusov.

 

Vse, ki se v soboto odpravljate v Maribor na tekmo med Mariborom in Muro z organiziranim prevozom obveščamo, da se naši avtobusi zberejo pred BTC-jem v Murski Soboti v soboto, 23. februarja 2019 ob 15.00 uri, ob 15:30 odhod v konvoju proti MB. Avtobusi parkirajo na Mladinski ulici na za njih rezerviranih prostorih, neposredno pri vstopu na severno tribuno (ob vhodu C).

 

Zaradi zagotavljanja varnosti bo na dan tekme veljal drugačni prometni režim, z zaporo cest in parkirišč v okolici stadiona Ljudski vrt na območju (Mladinske, Vilharjeve, Kajuhove, Prežihove in Gregorčičeve ulica). Vstop v to območje bo dovoljen izključno vozilom z veljavno parkirno dovolilnico.

 

Za vse, ki se boste na tekmo v Maribor odpravili v lastni režiji so na voljo garažne hiše v središču mesta in v bližini stadiona (Tržnica, Pristan, Union Center in F-City) ter druga javna parkirišča (lokacije garažnih hiš so vidne na priloženi sliki).

 

Za organizirane navijače bo vstop skozi vhod F, ki se nahaja na skrajnem severovzhodnem delu tribune, neposredno z Mladinske ulice. Za preostale navijače bo vstop na stadion pri vhodu C, ki se nahaja na severozahodnem delu tribune, neposredno z Mladinske ulice. Na tribuni bodo organizirani navijači ločeni od preostalih navijačev. Oboji boste imeli tudi dostop do prodajnih mest in toalet. 

 

Vse obiskovalce tekme opozarjamo še, da je na stadionu mogoče le brezgotovinsko poslovanje. To pomeni, da z gotovino hrane in pijače ni možno kupovati. Možno je uporabiti vse bančne kartice ali posebne plačljive kartice (nalaganje gotovine je mogoče na označenih »Polnilnicah«, ki so nameščene na stadionu).

 

Prosimo, da navijate športno in kulturno!

 

Lokacije garažnih hiš v Mariboru.

 

 

Shema stadiona Ljudski vrt v Mariboru.

 

Značke novice