Spletna stran ima povsem spremenjeno podobo in dizajn, prilagojen tudi mobilnim napravam. Nov je tudi meni, ki je spustni in je vedno na vrhu. Znotraj spustnega menija lahko dostopate do vedno aktualnih informacij - novic, tekem, igralskega kadra, lestvic ipd. Nekaj glavnih poudarkov spletne strani:

 

Novice

 

Novice su grupirane po kategorijah in kot take prikazane znotraj osnovnega menija novic. Vsaka kategorija na vrhu prinaša najbolj brane novice ter nato vse novice kategorije. Vsaka novica ima tudi sorodne novice.

 

Moštvo

 

Igralski kader je razdeljen po selekcijah in sezonah, na voljo je statistika ekipe kakor tudi posamezna statistika igralca oz. njegova kariera pri Muri.

 

Tekme

 

Tako kot igralski kader so tudi tekme razdeljene po sezoni in selekcijah, s prikazom koledarja tekem, pogleda domačih in gostujočih tekem ter nazadnje odigranih tekem. Če nam bodo to dopuščale tehnične možnosti bomo vsako tekmo spremljali v živo. Na voljo bo podrobna statistika, pogled po minutah, postavitev na igrišču, glasovali pa boste lahko za najboljšega igralca tekme.

 

Lestvice

 

Tudi lestvice so razdeljene po sezonah s prikazom skupne lestvice, doma in v gosteh odigranih tekem, lestvico danih in prejetih zadetkov in lestvico zadnjih petih tekem. Na voljo je tudi grafični prikaz uvrstitve na lestvici ter danih in prejetih zadetkih.

 

Uporabniki

 

Vsak uporabnik lahko opravi brezplačno registracijo na spletno stran. Zaenkrat registracija omogoča glasovanje za najboljšega igralca tekme, v prihodnosti pa bomo vključili tudi forum ter ostale vsebine, ki bodo bogatile uporabniško izkušnjo.

 

K sodelovanju vabimo nove sodelavce

 

Spletno stran ustvarjamo in posodabljamo vsi, ki nam je Mura pri srcu. V kolikor želite tudi vi sodelovati pri njenem nastajanju ter spoznati nogometno družino Mura, vas vabimo, da se nam pridružite. Pišite nam na na mail: web.nsmura@gmail.com.

 

Spremljate nas še naprej.

Značke novice