Spet je pred nami tekma, ki bo prekmurski nogomet postavila v središče pozornosti. Na Fazaneriji se bosta v nedeljo, 25. marca 2018 ob 15. uri pomerila Mura in Nafta 1903. Obetamo si lahko pravi spektakel na igrišču in tudi na tribunah.

 

Muraši tudi v to tekmo vstopajo v vlogi favorita. Črno-beli namreč zanesljivo vodijo na prvenstveni lestvici 2. SNL. Razlika med rivaloma trenutno znaša 14. točk v korist črno-belih. Nafta, ki se nahaja na tretjem mestu prvenstvene lestvice, sicer ne skriva, da si želi še višje. Moštvi nimata kaznovanih igralec, torej bosta lahko trenerja na igrišče poslala vse najboljše igralce.

 

Zadnji derbi v Lendavi se je končal z nedoločenim izidom 2:2. Za Muro sta zadela Luka Bobičanec in Rok Sirk. Lendavčanom pa sta točko prinesla Mateo Monjač in Leon Šeruga, ki je zadel v samem zaključku tekme.

 

Pred derbijem z Nafto 1903 je trener Mure Ante Šimundža povedal: »Derbiji so za medije, navijače nekaj posebnega. Tudi pri igralcih vzbudijo neko dodatno energijo, ampak na koncu štejejo tri točke. Mi gremo tekmo po tekmo. Po tej tekmi nas čaka še 10 tekem. Zdaj nas čaka derbi proti Nafti. Na tekmo se pripravljamo, tako kot se pripravljamo na vsako drugo. Želimo biti osredotočeni na dosego svojega cilja. Igramo doma, na svojem stadionu in verjamem, da bomo na zelo visokem nivoju.«

 

Pomembne informacije za obiskovalce derbija med Muro in Nafto:

 

Obveščamo vse obiskovalce tekme in posebej prebivalce Razlagove ulice, da bo le ta v nedeljo med 12.00 in 18.00 uro zaprta. Prosimo Vas za razumevanje.

 

Vstop na stadion Fazanerija bo v nedeljo mogoč po 13.30 uri.

 

Prodaja vstopnic na stadionu Fazanerija se bo na dan tekme pričela ob 13.30 uri (preostanek vstopnic, ki bodo še na razpolago). VIP vstopnice so že razprodane. Predprodaja ostalih vstopnic se nadaljuje danes med 10. in 17. uro. Naprodaj je tudi nova številka revije Mura.

 

Akreditacije novinarjev, fotografov: Vstop na stadion bo mogoč le z ustreznimi akreditacijskimi izkaznicami, ki bodo izdelane posebej za to tekmo. Dobi se jih ob predložitvi ustrezne novinarske, foto izkaznice na prodajnem mestu vstopnic, kjer bo na voljo oseba zadolžena samo za akreditacije. Tam boste dobili tudi točna navodila za vstop na stadion.

 

Prosimo vse obiskovalce tekme, da ob prihodu na stadion in med tekmo upoštevate navodila organizatorjev in redarjev.

Značke novice