Danes so naši fantje gostovali v Dobu, kjer so se v 25. krog 2. SNL pomerili z domačim Roletkom. Črno-beli so prevladovali praktično skozi vso tekmo, je pa nekoliko pešala učinkovitost in na koncu smo spremljali pravi boj, ki se je vseeno končal z zmago Mure. Muraši so sicer povedli v 28. minuti, ko je izjemno iz prostega strela zadel Luka Bobičanec. Le 6. minut kasneje je vajo praktično iz istega mesta ponovil še Arpad Vaš. Vse je kazalo na novo visoko zmago Mure. Gostitelji so si v prvem polčasu priigrali le eno priložnost, ampak je odlično posredoval Kristjan Matošević. Prvi polčas se je tako končal z vodstvom črno-belih z 0:2.

 

Na začetku drugega polčasa pa nezbranost v obrambi Mure in gostitelji so nepričakovano prišli do protinapada, ki ga je uspešno zaključil Gašper Repnik. Mura je sicer še zmeraj prevladovala, ampak vse več je bilo napak v igri predvsem pri zaključkih akcij. Domačini so bili vse bolj nevarni iz protinapadov, ampak naši fantje so vse napade uspešno odbili in končalo se je pri novi zmagi Mure z 1:2.

 

Črno-beli tako ohranjajo vsaj 11 točk prednosti pred najbližjimi zasledovalci. Pred nami pa je le še pet tekem. V naslednjem krogu bodo v nedeljo, 29. aprila 2018 na Fazaneriji gostovali nogometaši Brava iz Ljubljane.

 

Roltek Dob : Mura 1:2 (0:2)

Strelca za Muro: Luka Bobičanec in Arpad Vaš.

 

Posnetek tekme:

 

Značke novice