Mura letos ob dobrih igrah v prvenstvu odlično nastopa v pokalnem tekmovanju, kjer se je prebila do polfinala. Pred finalom pokala, ki ga je Mura leta 1995 tudi osvojila, morajo naši fantje preskočiti visoko oviro – Maribor.

 

Črno-beli v treh letošnjih štajersko-prekmurskih derbijih še ne poznajo poraza, kar je zagotovo dober obet pred eno najpomembnejših tekem v letošnji sezoni. Zadnje gostovanje v Ljudskem vrtu je minilo v znamenju najštevilčnejšega obiska Murinih navijačev v gosteh, saj smo povsem razprodali celotno severno tribuno, številni privrženci Mure pa so bili še na drugih sektorjih.

 

Ker gre za polfinale pokala, ki je najbližja pot do Evrope, je ponovno čas za črno-belo invazijo. Tekma bo odigrana v sredo, 3. aprila, ob 20. uri. Predprodaja vstopnic za novo črno-belo invazijo se pričenja v sredo, 27. marca 2019 ob 14. uri v baru na stadionu Fazanerija, organiziran bo tudi avtobusni prevoz.

 

Tudi tokrat bo za Murine navijače na voljo celotna severna tribuna. Cena vstopnice je 9 evrov, za organizirano navijaško skupino Black Gringos pa 5 evrov. Klub tudi tokrat organizira avtobusni prevoz, paket bo stal 17 evrov.

 

Predprodaja vstopnic in paketa s prevozom bo v našem baru potekala vsak delovni dan med 14. in 18. uro. V soboto med 10. in 15. uro ter v nedeljo med 9. in 12. uro. V nedeljo boste lahko vstopnice za tekmo v Mariboru kupili tudi med tekmo z Aluminijem pri stojnici z navijaškimi artikli.

 

Vabljeni!

Značke novice