Mura je tekmo v Martjancih pričela odločno in že v samem začetku je bil zmagovalec dvoboja znan. Amadej Maroša je izkoristil že prvo pravo priložnost Mure in v 6. minuti Muro povedel v vodstvo z 0:1. Le 10. minut kasneje je bilo že 0:2. Ponovno je udaril odlični Amadej Maroša. V nadaljevanju polčasa je Mura prišla še do 11-metrovke, po prekršku nad Amadejem Marošo, ampak tokrat je bil Arpad Vaš v vlogi izvajalca strela z bele točke neuspešen. Zato pa je še enkrat več udaril Amadej Maroša, ki je v 42. minuti zadel še tretjič na tej tekmi. Skupno je v tej sezoni zabil že 17 golov. Samo na zadnjih 6 tekmah je zabil neverjetnih 12 golov.

 

Tudi v drugem polčasu je Mura prevladovala na igrišču, ampak realizacija je bila precej slabša. Pravzaprav se je razbranil domači vratar Tim Litrop, ki je preprečil, kar nekaj nevarnih poizkusov Mure. So pa naši fantje uspeli tudi v drugem polčasu zabiti en zadetek. V 76.minuti je bil uspešen Darijan Matić, ki je izkoristil napako domače obrambe in postavil končni izid 0:4.

 

Mura je tako prišla še do ene zanesljive zmage in sedaj Beltincem na drugem mestu beži že za 5 točk. V naslednjem krogu na Fazanerijo prihaja Polana.

 

Čarda : NŠ Mura 0:4 (0:3)

Amadej Maroša 3x in Darijan Matić.

 

Povzetek tekme:    

 

Značke novice