Po zelo dobrem startu v novo prvenstvo z zmago proti Gradu z 9:1 je pred našo člansko ekipo že naslednja tekma. Muraši se odpravljajo na najbližje gostovanje v Rakičan, kjer bodo poskušali potrditi dobro predstavo s 1. kroga in vknjižiti nove tri točke.

 

Rakičan je novo sezono v 3. SNL Vzhod pričel s porazom v Turnišču. Domačini so bili boljši z 2:1. Edini zadetek za Rakičan je dosegel Dominik Fartelj. Rakičan je v novo sezono krenil tudi z novim trenerjem. Simona Korena je namreč zamenjal Dragutin Posavec.

 

V prejšnji sezoni je obe medsebojni prvenstveni tekmi zanesljivo dobila Mura. V jesenskem delu so Muraši na domačem igrišču slavili s 4:0. V spomladanskem delu pa so v Rakičanu naši fantje uspeli zabiti še en gol več in na koncu slavili z visokih 0:5.

 

Mura bo tekmo odigrala v podobni postavi kot proti Gradu. Manjkala bosta sicer mladinca Domen Zver in Amadej Legen, ki se trenutno nahajata na maturantskem izletu. Zaradi poškodb so še zmeraj odsotni Aleš Kalamar, Kevin Poredoš in Luka Šalamun, ki pa je vse bližje povratku. 

Značke novice