Črno-bele v 26. krogu 2. SNL na Fazaneriji v nedeljo, 29. aprila 2018 ob 17. uri čaka obračun proti ljubljanskemu Bravu. Ob idealnem razpletu bi Mura že v tem krogu lahko osvojila naslov prvaka v 2. SNL. V primeru neodločenega izida na tekmi med Dravo in Nafto ter zmage Mure proti Bravu bi si namreč črno-beli že štiri kroge pred koncem sezone priigrali neulovljivo prednost pred tekmeci.

 

Kot že omenjeno tokrat na Fazaneriji gostuje ljubljanski Bravo, ki precej niha v rezultatih, kar je za mlado in dokaj neizkušeno ekipo tudi razumljivo. V zadnjem krogu so na tekmi s Taborjem iztržili neodločen izid brez zadetkov. Pred tem pa so v Novem mestu proti Krki zabeležili visok poraz s 3:0. Bravo sicer trenutno na prvenstveni lestvici zaseda 7. mesto. Najboljši strelec ekipe je z 9 zadetki Milan Đajić.

 

Črno-beli iz kroga v krog nizajo nove zmage in so vse bližje naslovu prvaka ter uvrstitvi v 1. SNL. Na zadnji tekmi so sicer z nekaj težavami v Dobu premagali domači Roltek z 1:2 in tako ohranili velikih 11 točk prednosti pred zasledovalci. Za zadnjo zmago Mure sta z zadetkoma iz prostih strelov poskrbela Luka Bobičanec in Arpad Vaš.

 

Tokratna nasprotnika sta se jeseni pomerila na Športnem parku v Šiški, kjer so z 0:3 slavili naši fantje. Za zmago Mure so bili uspešni Alen Kozar, Žiga Kous in Luka Bobičanec, ki je skoraj razparal mrežo domačinov s pravim evrogolom s 30. metrov.

 

Tekma proti Bravu bo odigrana jutri (nedelja) ob 17. uri na Fazaneriji.

 

Vabimo vse navijače črno-belih, da pridejo pomagat Muri do nove zmage, ki ob idealnem razpletu lahko že prinese na Fazanerijo naslov prvaka v 2. SNL!

Značke novice