Članska ekipa je danes dopoldne gostovala v Rakičanu, kjer so fantje spet prikazali zelo dobro igro in zabeležili novo zmago. Rakičan se je že od samega začetka postavil zelo obrambno. V začetnih minutah so se domačini dostojno upirali Muri. V 27. minuti pa je Murašem le uspelo povesti. S strelom po tleh je domačega vratarja za 0:1 premagal Darko Atanasov. Le štiri minute kasneje je vodstvo Mure na 0:2 s svojim prvencem v novi sezoni povišal Amadej Maroša. V 35. minuti je bilo že 0:3. Z močnim strelom v daljši vratarjev kot je zadel še Arpad Vaš. Prvi polčas se je končal z vodstvom Mure 0:3.

 

Statistični podatki s tekme

 

V drugem polčasu podobna slika na igrišču. Mura je kontrolirala igro in si pripravljala priložnosti. V 68. minuti je še drugič na tekmi zadel Amadej Maroša. V 72. minuti je vodstvo Mure na 0:5 povišal rezervist Mihael Karas. Končni izidi 0:6 je v 74. minuti postavil Amadej Maroša.

 

Muraši so tako izpolnili pričakovanja in zabeležili novo zmago. V naslednjem krogu se bo Mura na domačem igrišču v nedeljo, 4.9.2016 ob 17. uri pomerila s Čardo iz Martjancev. Še pred tem pa fante v sredo, 31.8.2016 ob 17.30 uri na domačem igrišču čaka še pokalni obračun proti Slatini iz Radencev.

 

NK Rakičan : NŠ Mura 0:6 (0:3)

Strelci za Muro: Maroša 3x, Karas, Atanasov in Vaš.

Značke novice