V 4. kolo lige MNZ MS v kategoriji U11 je bila selekcija U11 NŠ Mura v vlogi gostitelja, saj je turnir potekal na mestnem stadionu Fazanerija. Fantje so prvo srečanje odigrali z NK Veržej in doživeli nesrečni poraz kljub odlični igri, kjer je zmanjkal zgolj zadetek. V ostalih dveh srečanjih pa so premagali NK Romo in odigrali neodločeno z NK Čardo.

 

Rezultati: NŠ MURA 3 : NK VERŽEJ1  0  : 1. NŠ MURA 3 : NK ROMA   8 : 0 (Rok Škrilec in Tim Huber po 3x, David Graj 2x, Žiga Legen, Timon Bagola in Nenad Ignjič vsak po 1x). NŠ MURA 3 : NK ČARDA2   1 : 1 (Nenad Ignjič 1x). Za NŠ Mura 3 so igrali: Erazem Kos, Tim Huber, Jaka Čurman, Rok Škrilec, Tian Rantaša, Renato Gabor, David Graj, Nenad Ignjič, Žiga Legen, Nik Lebar, Žan Buček, Vid Pustinek in Žiga Legen.

 

Za zaključek igranja na prostem v jesenskem delu sezone 2013/14 se je ekipa še odpravila na prijateljsko druženje v Zagreb, kjer so se na stadionu NK Rudeš srečale 4 ekipe in odigrali vsa srečanja v sistemu 8+1. Sodelovale sta 2. ekipi NK Rudeš (2004 in 2003), NK Krško in NŠ Mura. Naši fantje so ponovno prikazali odlično igro. Predvsem je potrebno izpostaviti kombinatoriko, za katero so prejemali aplavze in čestitke nasprotnih navijačev.

 

V treh odigranih srečanjih so naprej premagali NK Rudeš (2003) in se jim nekako oddolžili za nesrečen poraz na turnirju v Murski Soboti. Poraz z NK Rudeš (2004) je bil dokaz, da nasprotnika ne smeš nikoli podcenjevati in da so tudi zelo sporne sodniške odločitve sestavni del športa. V svojem zadnjem srečanju pa so suvereno premagali tudi NK Krško (2004), kjer so vsi gledalci uživali ob prikazani igri obeh ekip. Ekipo je vodil trener Simon Baligač. Tehnični selekcije pa je Stanko Sedonja.

 

Rezultati: NŠ MURA : NK RUDEŠ (2003)  2 : 0. (Vid Pustinek in Nik Lebar vsak po 1x). NŠ MURA : NK RUDEŠ (2004)  1 : 2. (Rok Škrilec 1x). NŠ MURA : NK KRŠKO  4 : 1. (Nik Lebar 2x, Nenad Ignjič in Jaka Čurman vsak po 1x). V Zagrebu so nastopali: Matic Benko, Erazem Kos, Tim Huber, Jaka Čurman, Rok Škrilec, Tian Rantaša, Renato Gabor, David Graj, Nenad Ignjič, Nik Lebar, Žan Buček, Timon Bagola in Vid Pustinek.

Značke novice