Prijateljske tekme so mimo, jutri že boj za prvo lovoriko. Po odigranih šestih prijateljskih tekmah nogometaše NŠ Mura pred sobotnim gostovanjem v Ravnah na Koroškem čaka derbi z Beltinci v finalu pokala MNZ Murska Sobota. Obeta se napet boj, tekma pa se bo v Športnem parku Beltinci začela ob 18. uri.

 

Finale pokala MNZ Murska Sobota bo za Muro prava generalka pred začetkom 2. SNL. Beltinci, ki so pred sezono ekipo dobro okrepili, so medtem še sredi priprav za sezono v 3. SNL vzhod. Svojo zadnjo tekmo v karieri bo jutri odigral legendarni vratar Beltincev Stanislav Kuzma. Lansko sezono sta se oba derbija z Beltinci končala z remijem, na obeh tekmah pa smo bili priča napeti in borbeni igri. V moštvu Mure jutri še nimata pravice nastopiti vratar Dean Šafarić in Luka Bobičanec, veseli pa dejstvo, da sta se po poškodbah vrnila Antonio Dodlek in Borut Lukač.

 

Tekma v Športnem parku Beltinci se bo začela ob 18. uri, ker je pričakovati večji obisk pa je dobro, da se na stadion odpravite čim prej. Da se izognete gneči si lahko jutri med 9. in 12. uro pred Blagovnico v Beltincih priskrbite vstopnice v predprodaji. Glavni delivec pravice bo Darjan Kovačič, stranska pomočnika pa bosta Gorazd Topolnik in Tomaž Kranjc.

 

Še vedno pa je možna prijava za organiziran avtobusni prevoz na prvo tekmo v 2. SNL v Ravnah na Koroškem proti Fužinarju. Za tekmo, ki bo v soboto, 5. avgusta ob 17.30 se lahko prijavite pri šanku ob igrišču v času obratovanja in na sedežu kluba pri sekretarju Štefanu Mesariču.

Značke novice