Danes je bila odigrana druga pripravljalna tekma naše članske ekipe. Črno-beli so se v Stradnu pomerili z večnimi rivali iz Beltincev. Muraši so tekmo ponovno odigrali z dvema različnima postavama in tudi tokrat zabeležili visoko zmago.

 

Mura je že v 16. minuti prešla v vodstvo, ko je po podaji s kota in s strelom z glavo zadel Amadej Maroša. Naši fantje so si v nadaljevanju prvega polčasa pripravili še nekaj priložnosti, ampak izid se je spremenil šele v zadnji minuti prvega polčasa, ko je z zelo natančnim strelom v daljši vratarjev kot zadel Luka Šušnjara in postavil rezultat polčasa 2:0.

 

V drugem polčasu so črno-beli le še stopnjevali pritisk proti vratom Beltincev in do konca tekme zabili še tri zadetke. Vse ti zadetke v drugem polčasu je zabil Rok Sirk (63., 77. in 80. minuta). Prvič je bil uspešen po lepi podaji Žige Kousa. Drugič je žogo v gol preusmeril s prsmi po izvrstni podaji Luke Bobičanca. Pri tretjem zadetku Roka Sirka pa se je z asistenco izkazal Nino Kouter. Beltinčani na drugi strani so prišli do nekaj strelov, ampak zadetka niso uspeli zabiti. Tekma se je končala s prepričljivo in zasluženo zmago Mure.

 

Mura : Lušt Beltinci 5:0 (2:0)

Strelci za Muro: Rok Sirk 3x, Amadej Maroša in Luka Šušnjara.

 

Mura prvi polčas: Matošević (vratar), Celec, Bošković, Žiger, Pucko, Maruško, Lorbek, Šušnjara, Vaš, Šlak in Maroša.

 

Mura drugi polčas: Šafarić (vratar), Kous, Kurbus, Lukač, Perčić, Kozar, Sočič, Karničnik, Kouter, Bobičanec in Sirk.

 

Muraši bodo naslednjo pripravljalno tekmo odigrali v petek, 9. februarja 2018 v Varaždinu proti NK Varaždin.

Značke novice