Naša članska ekipa je danes odigrala prvo pripravljalno tekmo. Črno-beli so se v Radomljah na umetni travi pomerili s tretjeligašem – Šenčurjem. Muraši so prevladovali skozi celotno tekmo in na koncu zabeležili visoko zmago z 0:5.

 

V prvem polčasu so se Šenčurčani dobro upirali in črno-beli so si težko pripravljali priložnosti. Z nekaj protinapadi so tudi nevarno zapretili vratom Mure, ki jih je v prvem polčasu branil Dean Šafarić. V 25. minuti pa je obrambi Šenčurja ušel Rok Sirk in brez težav zadel za vodstvo Mure z 0:1. V 32. minuti je drugi zadetek iz prostega strela dosegel Alen Kozar. Ob tem je potrebno omeniti, da je vratar Šenčurja zelo slabo ocenil let žoge. Prvi polčas se je končal z vodstvom Mure z 0:2.

 

V drugem polčasu so naši fantje še bolj pritisnili in priložnosti so si sledile kot po tekočem traku, ampak na naslednji zadetek v vratih Šenčurja smo čakali do 73. minute, ko je po lepi podaji Amadeja Maroše brez težav žogo v prazen gol potisnil povratnik Matic Maruško. V 85. minuti je zadel tudi Luka Bobičanec, ki je uspešno izvedel prosti strel z roba kazenskega prostora. Ob zaključku tekme je piko na i s petim zadetkom v vratih Šenčurja postavil mladinec Sebastjan Šlak.

 

Šenčur : Mura 0:5 (0:2)

Strelci za Muro: Rok Sirk, Alen Kozar, Matic Maruško, Luka Bobičanec in Sebastjan Šlak.

 

Mura prvi polčas: Šafarić (vratar), Kous, Bošković, Lukač, Kuzma, Lorbek, Kozar, Kouter, Šušnjara, Perčić (mladinec), Sirk.

 

Mura drugi polčas: Matošević (vratar), Celec, Kurbus, Žiger, Pucko, Maruško, Sočič (mladinec), Šlak (mladinec), Bobičanec, Vaš in Maroša.

 

Tekmo so izpustili: Antonio Dodlek (poškodba), Matej Andrejč (službene obveznosti), Žan Karničnik (viroza).

 

Naslednjo tekmo bodo črno-beli odigrali v soboto, 3. februarja 2018 ob 18. uri v Stradnu proti Beltincem.

Značke novice