Nadaljevanjem prvenstva v 1. SKL je vse bližje in vse večja je tudi intenziteta priprav naših kadetov. V zadnjem tednu so odigrali več prijateljskih tekem.

 

Včeraj so fantje gostovali v Slovenski Bistrici, kjer so v snežnih razmerah odigrali dve pripravljalni tekmi. Selekcija U16 je igrala proti kadetski ekipi Kety Emmi Bistrica in tekmo dobila z 2:1. Naša selekcija U17 se je pomerila s starejšo mladinsko ekipo Kety Emmi Bistrica in vknjižila zmago s 3:2.

 

U16 Mura : U17 Kety Emmi Bistrica 2:1

Strelec za Muro: D. Kociper 2x.

Za Muro so igrali: Kovač, Rantaša, Andrejč, Miličevič, Draškovič, Vuksanović, Erniša, Kociper D., Šalika, Žaler in Trost. V nadaljevanju so igrali še: Lorbek, Genc, Vugrinec, Horvat in L. Laci.

 

U17 Mura : U19 Kety Emmi Bistrica 3:2

Strelci za Muro: Cipot, Benko (11 m) in Marič.

Za Muro so igrali: Gyergyek, Kociper N., Laci Ž., Kaučič, Kotnjek, Cipot, Erniša, Hren, Antolin, Marič in Benko. V nadaljevanju so igrali še: Vuksanović, Žaler in Andrejč.

 

V nedeljo, 28. januarja 2018 so črno-beli gostovali v Grazu, kjer so se pomerili z vrstniki iz FC GAK. Muraši so bili boljši s 5:0.

 

FC GAK : Mura 0:5 
Strelci za Muro: Marič 2x, Benko, Hren, Kociper N.
Za Muro so igrali: Gergorič (vratar), Šipoš, Andrejč, Kaučič, Žaler, Vuksanović, Kociper N., Hren, Marič, Benko, Cipot. V nadaljevanju sta igrala še: Kotnjek in Antolin.

 

V torek, 30. januarja 2018 so naši fantje odigrali prijateljsko tekmo z Veržejem, ki so jo izgubili s 3:1. Mura je vsak polčas odigrala z drugo postavo.

 

Veržej : Mura 3:1 (3:1)
Strelec za Muro: Trost.
Mura prvi polčas: Gergorič (vratar), Rantaša, Draškovič, Miličevič, Genc, Erniša, Antolin, Šalika, Trost, Kociper D. in Vugrinec.
Mura drugi polčas: Gergorič (vratar), Kotnjek, Kaučič, Vuksanović, Hren, Kociper N., Cipot, Šipoš, Benko, Marič in Žaler.

 

V sredo, 31. januarja 2018 so kadeti gostovali še v Kidričevem, kjer so se pomerili z Aluminijem. Črno beli so tekmo dobili z 0:1.

 

Aluminij : Mura 0:1 (0:0)
Strelec za Muro: Kociper D.
Za Muro so igrali: Gyergyek (vratar), Kotnjek, Kaučič, Cipot, Žaler, Hren, Antolin, Kociper N., Benko, Marič in Šipoš. V nadaljevanju so igrali še: Vuksanović, Kociper D., Miličevič, Erniša, Trost in Šalika.

Značke novice