Pred nami je 27. krog v 2. SNL. Črno-beli se bodo v nedeljo, 6. maja 2018 že ob 12:30 uri pomerili s Krko iz Novega mesta. Gostitelji so se že na jesenskem obračunu izkazali kot zelo zahtevnem nasprotnik. Krkaši so namreč na Fazaneriji Muri prizadejali prvi poraz v 2. SNL z 1:2. Črno-beli so sicer po zaslugi Amadeja Maroše povedli z 1:0, ampak v nadaljevanju je Novomeščanom uspel popoln preobrat po zaslugi Theodorja Wilsona, ki je zabil dva zadetka.

 

Tako Mura, kot tudi Krka nimata težav s kaznovanimi igralci. Torej, bosta moštvi nastopili praktično z najboljšima postavama. Pri Muri bo tekmo verjetno izpustil le Klemen Pucko, ki se ubada s poškodbo kolena. Gostitelji sicer veljajo za izrazito domačo ekipo, saj so 3/4 točk osvojili na domačem igrišču. Muraši sicer večjih težav z igranjem v gosteh nimajo.

 

Črno-beli se na gostovanje v Novo mesto odpravljajo polno motivirani, saj bi z morebitno zmago že osvojili naslov prvaka in potrdili napredovanje v prvoligaško konkurenco. Mura ima namreč štiri kroge pred koncem 10. točk prednosti pred drugouvrščeno Dravo s Ptuja.

 

Tekma se bo zaradi prenosa na SPORTKLUB-u v Novem mestu v nedeljo pričela že ob 12:30 uri.

Značke novice