Naša članska ekipa je včeraj odigrala tretjo pripravljalno tekmo proti avstrijskemu tretjeligašu TuS Bad Gleichenberg. Tekma je bila odigrana v Bad Gleichenbergu. Muraši so tekmo odigrali v precej premešanih postavah. Debi v članskem dresu je zabeležil Luka Marič.

 

Mura je do 68. minute igrala v postavi: Matošević (vratar), Karničnik, Lukač, Kurbus, Marič, Sočič, Lorbek, Šlak, Horvat, Rebernik in Sirk. Od 68. minute naprej so za Muro igrali: Matošević (vratar), Kous, Bošković, Peričić, Šturm, Kozar, Maruško, Šušnjara, Kouter, Bobičanec in Maroša

 

Tekma se sicer ni pričela po željah črno-belih, saj so domačini že v 8. minuti po 11-metrovki povedli in prednost zadržali celoten prvi polčas. Muraši so izid po zaslugi Roka Sirka poravnali v 60. minuti. Po zamenjavi praktično celotnega moštva pa so naši fantje še bolj pritisnili in si v zaključku tekme priigrali zmago. Prvenec v črno-belem dresu je v 85. minuti dosegel Špiro Peričić. Tekma se je tako končala z minimalno zmago Mure.

 

TuS Bad Gleichenberg : Mura 1:2 (1:0), 

Strelca za Muro: Rok Sirk in Špiro Peričić.

 

Naši fantje bodo naslednjo pripravljalno tekmo odigrali že juri (petek, 6. julij 2018) ob 18.30 uri v Olbendorfu proti avstrijskemu prvoligašu SV Mattersburg.

 

Posnetek tekme:

 

Značke novice