Mura je danes pričela svoje popotovanje po 2. SNL. Naši fantje so v 1. krogu sezone 2017/18 gostovali v Ravnah na Koroškem pri domačem Fužinarju. Uvodna tekma sezone je na tribune privabila okrog 900 gledalcev, ki so imeli kaj videti. Padlo je namreč kar 5 zadetkov.

 

Mura je premoč kronala v 26. minuti, ko je v daljši vratarjev kot zadel Luka Bobičanec in tako zabil premierni zadetek v letošnji sezoni. Prvi polčas se je končal z vodstvom Mure z 0:1.

 

Povišanje vodstva Mure na 0:2 je sledilo v 57. minuti, ko je prvič na tekmi zadel Alen Kozar. Mura je tudi v drugem polčasu nizala priložnosti. V 77. minuti je padel še tretji zadetek, ko je žogo v prazno mrežo porinil Rok Sirk po lepi podaji Luke Bobičanca. V drugem polčasu so do nekaj priložnosti prišli tudi domačini, ki so v izteku tekme uspeli doseči časten zadetek. V 89. minuti je bil iz bližine uspešen Peter Stočko. Muraše to ni kaj prida zmedlo in v 92. minuti je piko na i s svojim drugim zadetkom postavil Alen Kozar, ki je zadel v daljši vratarjev kot z roba kazenskega prostora. Ostalo je pri zmagi Mure z 1:4.

 

Fužinar Ravne Systems : Mura 1:4 (0:1)

Strelci za Muro: Alen Kozar 2x, Luka Bobičanec in Rok Sirk.

 

Danes smo v izvedbi NŠ Mura poskusili izvesti tudi neposredni prenos tekme. Na žalost nam je v prvem polčasu malo zagodla kamera in slika ni bila najboljša. V drugem polčasu je vse skupaj že izgledalo boljše. Za vse, ki si želite še enkrat ogledati drugi polčas obračuna ga lahko vidite spodaj.

 

Značke novice