Naša selekcija U15 je s pripravami na novo sezono pričela v ponedeljek, 17. julija 2017. V tem času so naši fantje odigrali že nekaj prijateljskih tekem proti starejšim selekcijam pomurskih klubov (kadeti in mladinci).

 

Prva prijateljska tekma je bila odigrana na igrišču NK Ižakovci med NŠ Muro in ND Beltinci. Tekma se je končala z zmago Beltincev z 2:4. Za Muro sta zadela Bernad Luka in Bočkor Domen.

 

Za NŠ MURO so igrali Cipot Tio, Novak Alen, Kralj Jan Bruno, Bočkor Domen, Bernad Luka, Novak David, Recek Sven Filip, Lepoša Nejc, Lukač Žiga, Škalič David, Kokol Jure, Šebjanič Tilen, Rančigaj Tim, Šadl Aleksander in Bauer Niko.

 

Drugo prijateljska tekmo so naši fantje odigrali na igrišču NK Odranci, kjer so se pomerili z domačo kadetsko ekipo. Tekma se je končala z zmago naše selekcije U15 z 0:6. Za Muro so zadeli: Kralj Jan Bruno 3x, Novak Alen, Škrilec Rok in Ignjič Nenad.

 

Za NŠ MURO so igrali Cipot Tio, Novak Alen, Jakšič Filip, Kralj Jan Bruno, Bernad Luka, Niko Lesjak, Recek Sven Filip, Lukač Žiga, Škalič David, Kokol Jure, Bočkor Domen, Rančigaj Tim, Šadl Aleksander, Škrilec Rok, Buček Žan, Tian Rantaša, Črnko Žan.
 

Tretjo prijateljsko tekmo so Muraši odigrali na igrišču NK Slatina v Radencih, kjer so bili z 2:1 uspešnejša domača starejša selekcija. Za Muro je zadel Cipot Tio.

 

Za NŠ MURO so igrali Cipot Tio, Novak Alen, Jakšič Filip, Kralj Jan Bruno, Bernad Luka, Niko Lesjak, Recek Sven Filip, Lukač Žiga, Škalič David, Kokol Jure, Bočkor Domen, Rančigaj Tim, Šadl Aleksander, Buček Žan, Tian Rantaša, Črnko Žan, Ignjič Nenad.

 

Selekcijo U15 bo v prihodnji sezoni vodil Ljubo Antolin. Sezona v 1. SNL U15 se za naše fante prične 19. avgusta 2017, ko bodo gostovali pri Rudarju iz Velenja.

Značke novice