Le še dobra dva tedna nas ločita do uvodnega dejanje v spomladanskem delu prvenstva v Prvi Ligi Telekom Slovenije. Črno-beli se za začetek odpravljajo na najbližje in verjetno najbolj zanimivo gostovanje k večkratnim državnim prvakom iz Maribora.

 

Tekma med Mariborom in Muro bo odigrana v soboto, 23. februarja 2019 ob 17. uri v Ljudskem vrtu. Prodaja vstopnic za severno tribuno, kjer bomo nastanjeni navijači črno-belih se prične jutri – petek, 8. februarja 2019 ob 14. uri v baru na stadionu Fazanerija. Cena posamičnih vstopnic je 9 EUR. Prodaja vstopnic bo jutri potekala med 14. in 18. uro, čez vikend bar ne bo obratoval. S prodajo bomo nadaljevali od ponedeljka naprej vse delovne dni med 14. in 18. uro. Na voljo je tudi kombinacija vstopice in prevoza. Cena vstopnice in prevoza iz Murske Sobote je 17 EUR. Prevoz je potrebno plačati takoj ob prijavi. Prijave zbiramo vsak delovni dan med 14. in 18. uro pri šanku na stadionu Fazanerija.

 

Nadaljuje se tudi predprodaja vstopnic za prvo domačo tekmo pod reflektorji. To se bo zgodilo v soboto, 2. marca 2019 ob 17. uri, ko bodo na Fazaneriji gostovale Domžale. Cena posamičnih vstopnic v predprodaji ostaja standardnih 10 EUR za glavno tribuno, 8 EUR za ostale tribune in 4 EUR otroške vstopnice. Na dan tekme bodo posamične vstopnice dražje za 2 EUR.

 

Smo pa za vas pripravili še paket vstopnic “Domžale 2.3.2019 & Krško 16.3.2019”, kjer si lahko vstopnici za obe tekmi zagotovite po znižanih cenah (glavna tribuna 18 EUR, ostale tribune 15 EUR in otroški vstopnici 6 EUR). Stojišča še niso v prodaji.

 

Vstopnice za domače tekme lahko kupite tudi preko spletne prodaje -> https://www.mojekarte.si/si/ponudnik/448/drustvo-nogometna-sola-mura.html

Značke novice