Pred črno-belimi je že 22. krog v 2. SNL. Muraši bodo na Fazaneriji gostili Brežice – Terme Čatež, ki na prvenstveni lestvici trenutno zasedajo 11. mesto. Naši fantje seveda še zmeraj držijo 6. točk prednosti pred drugouvrščeno Dravo s Ptuja.

 

Prva tekma med Muro in Brežicami se je končalo z zmago črno belih z 0:2. Oba zadetka za Muro je zabil Rok Sirk. Brežičani so v spomladanskem delu sezone vknjižili dva remija (Dob, Bravo) in dva poraza (Krka, Tabor).

 

Muraši so po porazu na derbiju z Nafto jezo stresli nad Veržejem. Prleki so prejeli kar 8 zadetkov. Črno-beli so tako dosegli najvišjo zmago v sezoni. Naši fantje se bodo Brežicam zoperstavili brez Luke Bobičanca, ki je izpolnil kvoto štirih rumenih kartonov in mora tekmo izpustiti ter verjetno brez Klemna Pucka, ki ima težave s poškodbo vezi.

 

Slovenski mediji še zmeraj precej pozornosti namenjajo preteklemu derbiju med Muro in Nafto. NZS je pred dnevi objavila posnetek, ki lepo pokaže koliko pomeni nogomet Prekmurcem.

 

 

Tekma med Muro in Brežicami bo odigrana v nedeljo, 8. aprila 2018 ob 16.30 uri na Fazaneriji. Seveda je na voljo še zmeraj 5. številka Revije Mura.

 

Vabljeni na tekmo in k nakupu revije!

Značke novice