Aljaž Antolin ponovno v Fazaneriji!

Prva okrepitev v zimskem prestopu prihaja iz Maribora. V Fazanerijo se po dveh letih in pol vrača vezist Aljaž Antolin.

Muraši imamo prvega novinca v zimskem prestopnem roku. V Mursko Soboto se vrača otrok čarno-bejlih Aljaž Antolin, ki je odrasel v naši nogometni šoli, kjer je v mlajših selekcijah zbral 95 nastopov in ob tem dosegel 33 zadetkov. Aljaž je v sezoni 2020/21 debitiral v članski ekipi proti Taboru iz Sežane, nato pa se pred začetkom sezone 2021/22 preselil v Maribor. Po dveh letih in pol je na obojestransko željo, tako kluba, kot nogometaša, prišel čas, da se vrne v Fazanerijo in zaostri konkurenco na sredini igrišča.

Aljaž je sicer v preteklih dveh letih in pol zbral 65 nastopov v vseh tekmovanjih, obenem pa je tudi standardni član mlade slovenske reprezentance U21. Pogodbo z Muro je podpisal do 30.6.2026.

Robert Kuzmič, predsednik NŠ Mura: »V zadnjih tednih se je ponudila priložnost, da Aljaža vrnemo v Fazanerijo, kjer se je začel njegov nogometni razvoj. Veseli me, da je bila tudi z njegove strani velika želja, da se vrne k nam in da je bila v njegovih mislih samo Mura. Verjamem, da bo dodana vrednost na sredini igrišča in bo zaostril konkurenco. Veseli me, da je naša prva okrepitev mlad in perspektiven nogometaš, obenem pa domačin, ki pozna Muro in okolje«.

Aljaž Antolin, NŠ Mura: »Vesel sem vrnitve nazaj v Muro, kjer sem preživel osem let, tukaj sem preživel otroštvo. Mura mi je že takrat dala veliko in želim si, da se Mura vrne tja, kjer je že bila in dal bom vse od sebe, da pomagam pri izpolnitvi teh ciljev. Ko sem začel razmišljati o prestopu, je bila edina moja želja vrnitev v Muro, nič drugega me ni zanimalo. Rad bi še povedal, da mi je žal, če sem v preteklih tekmah kdaj v žaru borbe storil kaj takšnega, kar je razjezilo navijače. Verjamem, da se jim bom z igrami v čarno-bejlon oddolžil na igrišču«.

Minimalno 8 znakov