Bliža se že naslednja prvenstvena tekma naše članske ekipe proti Rudarju iz Velenja, kjer smo si poleg rezultatskega cilja zastavili tudi visok organizacijski cilj. Še tretjič zapored bi radi čimbolj napolnili tribune Fazanerije in tako ponovno pričarali odlično vzdušje na tekmi.

 

Da bi tekma pritegnila še večje zanimanje obiskovalcev, smo se odločili, da bomo za tekmo z Rudarjem vstopnice v predprodaji ponudili po znižani ceni (glavna tribuna 8 EUR, ostale tribune 6 EUR, otroške vstopnice 3 EUR in stojišča 4 EUR). Nakup vstopnic po znižani ceni bo možen od danes do četrtka, 18. oktobra 2018. V petek in soboto pred tekmo bodo vstopnice na voljo po standardnih cenah (glavna tribuna 10 EUR, ostale tribune 8 EUR, otroške vstopnice 4 EUR in stojišča 5 EUR).

 

Predprodaja vstopnic v baru na stadionu se prične danes ob 14. uri in bo vsak delovni dan potekala med 14. in 19. uro, razen v ponedeljek, 15. oktobra 2018, ko bo naša posadka prisotna na prireditvi Trezino senje. Naše društvo bo v soboto, 13. oktobra 2018 sodelovalo tudi na prireditvi 9. Festival Bujte repe v organizaciji Hotela Diana. Na obeh prireditvah boste pri naši stojnici lahko kupili tudi vstopnice za tekmo z Rudarjem. Vstopnice je seveda možno kupiti tudi preko spletne prodaje na:  https://www.mojekarte.si/si/ns-mura-nk-rudar-velenje/vstopnice-1108338.html

 

Vabljeni na Fazanerijo!

Značke novice