Naša članska ekipa je včeraj gostovala v Kranju, kjer je odigrala tekmo 28. kroga v Prvi ligi Telekom Slovenije. Muraši so tekmo proti Triglavu odigrali v postavi: Obradović, Kous, Bošković, Maruško, Šturm, Kozar, Lorbek (od 78. Čerimagić), Horvat (od 65. Karničnik), Kouter, Šušnjara (od 75. Sirk), Maroša.

 

Naši fantje so odlično odigrali prvi polčas in ga po zaslugi Luke Šušnjare, ki je zabil zadetek po lepi podaji Nina Koutra, tudi dobili z 0:1. Muraši so si priigrali več lepih priložnosti, ampak uspeli so zabiti le en zadetek, kar se je pozneje izkazalo za usodno napako. Triglav je bil v prvem polčasu povsem nenevaren.

 

V drugem polčasu smo do 60. minute na igrišču gledali isto sliko. Prevlado Mure, ki je imela vse v svojih nogah. Potem pa je prišlo norih 8 minut, ko so naši fantje gostom omogočili preobrat. Domačini so namreč prišli do dveh enajstmetrovk in vodstva z 2:1. Obe je uspešno realiziral Luka Majcen. Zanimivo je, da je Triglav na dveh domačih tekmah z Muro od petih doseženih zadetkov, kar tri dosegel iz enajstmetrovk, enega pa so zabili naši nogometaši kar sami. Naši fantje se po šoku niso več pobrali in še enkrat več iz Kranja odšli brez točk.

 

Časa za obžalovanje zapravljenih točk ni, saj naše nogometaše že v sredo čaka nova preizkušnja, ko na Fazanerijo prihaja Maribor. Čas je, da napolnimo Fazanerijo in ponesemo naše nogometaše proti finalu Pokala Slovenije.

 

Triglav : Mura 2:1 (0:1)

Strelec za Muro: Luka Šušnjara.

 

Povzetek tekme:

 

Značke novice