Reprezentančni premor je mimo in v ospredje zanimanja nogometne javnosti se ponovno vrača Prva liga Telekom Slovenije. Pred nogometaši Mure je izjemno pestro in naporno obdobje, ko si bodo tekme sledile na tri do štiri dni. Za začetek naporne serije v nedeljo, 31. marca 2019 ob 17. uri na Fazanerijo prihaja Aluminij iz Kidričevega, edina ekipa v ligi, ki jo je Mura uspela premagati na obeh dosedanjih tekmah v tekoči sezoni. Muraši so doma po hat-trick-u Roka Sirka slavili s 3:2, v gosteh pa z 0:2. Oba zadetka ob gostujoči zmagi Mure je spet zabil Rok Sirk. Upravičeno se lahko vprašamo, če bo tudi na prihajajoči tekmi nadaljeval z izjemno serijo?

 

Predprodaja vstopnic za tekmo z Aluminijem že poteka. Posamične vstopnice so na voljo po standardnih cenah: glavna tribuna 10 EUR, ostale tribune 8 EUR in otroške vstopnice 4 EUR. Stojišča niso v prodaji.

 

Za vas smo pripravili tudi paket vstopnic za tekmi z Aluminijem in Olimpijo, kjer si lahko vstopnice zagotovite po nekoliko znižanih cenah: glavna tribuna 18 EUR, ostale tribune 15 EUR in otroške vstopnice 6 EUR.

 

Vstopnice lahko kupite vsak delovni dan med 14. in 18. uro v baru na stadionu Fazanerija ali preko spletne prodaje: https://www.mojekarte.si/si/ponudnik/448/drustvo-nogometna-sola-mura.html

 

Vabljeni!

Značke novice