Selekcija U13 se je v nedeljo udeležila Cordial Cup-a 2017 v Radomljah. Turnirja se je udeležilo 32 ekip. Igralni čas ene tekme je bil 15 min. Naši nasprotniki v skupini so bili domačini NK Radomlje, NK Dravograd in NK Kamnik. Dosegli smo vse tri možne rezultate (poraz, neodločeno in zmaga). Na koncu smo v skupini zasedli drugo mesto in se na koncu potegovali za mesta od 9 do 16. Na treh tekmah so zmagovalca odločali kazenski streli. Na koncu smo zasedli 12 mesto.

 

Rezultati: DNŠ Mura : NK Radomlje 0 : 1
DNŠ Mura : NK Dravograd 0 : 0 
DNŠ Mura : NK Kamnik 1 : 0
DNŠ Mura : NK Interblock 1 : 1 ( 5: 4 )
DNŠ Mura : ND Gorica 0 : 0 ( 2 : 3 )
DNŠ Mura : NK Jesenice 2 : 2 ( 4 : 5 )

 

Za NŠ Mura so nastopili: Erazem Kos, Nik Lebar, Uroš Smodiš, Jan Rajh, Enej Meglič, Niko Graj, Žan Črnko, David Graj, Nenad Ignjič, Rok Škrilec, Maj Plej, Luka Filip Ružič, Kaj Plej, Tim Huber, Aljaž Balažič in Tian Rantaša.

 

Trener Ljubo Antolin.

 

Na Cordial Cup-u 2017 v Radomljah je uspešno nastopila tudi naša selekcija U11. V konkurenci 40 ekip so črno beli zasedli končno 7 mesto. V skupinskem delu so se naši fantje pomerili z NK Brinje 2, NK Medvode, NK Moravče in Fonix Gold. Muraši so iztržili 3 zmage in en neodločen izid ter tako zasedli 1. mesto v skupini. V četrtfinalu so fantje doživeli minimalni poraz z 1:0 proti NK Bravo. Sledil je še en minimalni poraz z Olimpijo z 1:0. Na koncu pa še zmaga za končno 7 mesto proti NK Dubrava s 3:1.

Značke novice