Danes so kar tri prvoligaške tekme odigrale naše mlajše selekcije. Najmlajša selekcija U15 je gostovala v Veržeju, kjer se na zelo težkem igrišču ni znašla in posledično je prišel prvi poraz v sezoni z 2:0.

 

Mladinci in kadeti Mure so na umetni travi v Fazaneriji gostili Triglav. Prvi so na igrišče stopili mladinci, ki so kljub izjemni borbi do samega konca doživeli minimalni poraz z 2:3. Gostje so enostavno izkoristili napake naših fantov in prepoceni prišli do treh zadetkov. Muraši so sicer bili blizu izenačenju, ampak Filipu Perčiću je veselje preprečila prečka.

 

Vse je že kazalo, da bo to dan za pozabo, ampak za boljši skupni vtis so v zadnji tekmi dneva poskrbeli naši kadeti, ki so z zelo dobro igro premagali Triglav s 3:0. Najprej je bil 2x uspešen Vito Štrakl. Piko na i pa je postavil Aljaž Antolin, ki je uspešno izvedel enajstmetrovko. Na tekmi kadetskih vrst je na žalost prišlo tudi do neljubega incidenta, ko je po prejetem rdečem kartonu ob odhodu z igrišča igralec Triglava močno brcnil v vhodna vrata slačilnice in jih precej poškodoval.

 

U15 Veržej : Mura 2:0 (1:0)

 

U17 Mura : Triglav 3:0 (1:0)

Strelca za Muro: Vito Štrakl 2x in Aljaž Antolin.

 

U19 Mura : Triglav 2:3 (1:2)

Strelca za Muro: Luka Sočič in avtogol.

Značke novice